Bestill nå

Taket Night Club 3 etg.

En av Bergens råeste nattklubber med stor takterrasse
En av Bergens råeste nattklubber med stor takterrasse
Taket logo

Nightclub - Lounge - Roofgarden på toppen av Zachariasbryggen

Taket Roofgarden på Zachariassbryggen har utvidet med ny nattklubb i 3 etg. På toppen av Zachariasbryggen finner du nå en av Bergens råesete klubber. Taket Nightclub har 200 sitteplasser der du kan nyte fantastiske cocktails i 2 lounge avdelinger og i nattklubbens hoved avdling er det stort dansegulv og et av Bergens største lys anlegg. Bordservering med APP: På Taket kan du bestille din drikke ved bordet ved hjelp av Zachariasbryggen sin nye bestillings APP - Last ned App, slå inn bord nummer, velg fra rikholdig meny og betal i APP, så kommer servitørene med drikken din til bordet


I 4 etg er Taket Roofgarden med sine 350 sitteplasser blant Bergens største uteserveringer. Med våre oppvarmede lounger i forskjellige størrelser, er Taket et sted du kan besøke uansett vær. Ønsker du å nyte solskinnsvær eller se opp mot en stjerneklar himmel? Når dere sitter å koser dere på Taket har dere Bergens vakreste utsikt, her ser du Fløyen, Ulriken, Statsraaden, Bryggen og Torget i samme blikkfang.

Beveg deg mellom nattklubben og roofgarden ved hjelp av innvendige trapper.

Hjertelig velkommen til oss!

Hold deg oppdatert

Velkommen !
X
Taket logo

Hei Grunnet Corona er Taket Nightclub stengt, det er ikke mulig å opprettholde drift så lenge det ikke er tillatt å danse, reise seg osv - Vi åpner igjen så snart restriksjonene er opphevet - Zachariasbryggen har åpen avdelingene Flying Dutchman og Game sportbar på de dagene det vises større fotball kamper.

X